Er du klar for landsfinalen? Generalprøve for lærerne fredag 20. januar

Nå er det bare en god uke til elevene skal til pers i landsfinalen i Lærepenger. I tillegg til et morsomt event i pengevettets tegn, håper vi på verdensrekord.  For at alt skal gå etter planen, inviterer vi lærerne til generalprøve fredag 20. januar.

Usikker på om det tekniske fungerer, eller bare nysgjerrig på det praktiske rundt finalen? Fredag 20. januar har du mulighet til å teste at alt fungerer under en generalprøve.

Ikke påmeldt? Det er fortsatt ikke for sentmeld deg på her

Test uten elever

Generalprøven er et tilbud til deg som lærer uten klassen, og holdes som en direktesending. Dermed kan du som lærer føle deg helt trygg på det som skjer under selve landsfinalen.

For at flest mulig skal kunne teste, har vi fredag 20. januar tre ulike testalternativer, og du kan delta kl. 08.00, 08.30 eller 09.00.

Sendingen kan følges her:

Husk lyd!

Facebook (anbefalt) her kan du bruke kommentarfeltet til å stille spørsmål underveis og få svar.

Bambuser (for de som ikke har Facebook-profil).

 

Vil du øve med elevene?

Målet med landsfinalen er at det skal være gøy og inspirerende for elevene uansett hvor langt de har kommet i Lærepenger-modulene. Skulle du ha lyst til å øve med elevene, har vi laget en kahoot dere kan ta her.

 

Ta et kult bilde av klassen – vinn Lærepengegaver

NRK Super-profilen Kash King kårer det morsomste bildet, så her er det bare å la kreativiteten få fritt spillerom. Kash annonserer vinneren under live-sendingen, og vi tviler ikke på at det blir mange kule bilder.

 

Send bildet til larepenger@dnb.no innen onsdag 25. januar.